sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Last day of holiday

Moi!

Tänään oli viimeinen lomapäivä enne koulujen alkamista. En halunnut jäädä murehtimaan koulujen alkua, joten tein tästä päivästä ikimuistoisen. Aamulla lähdin kaverin kanssa omenaan ostoksille. Kaupoissa oli vähän porukkaa loppiaisen takia, mutta oli ainakin rauhallista. En löytänyt paljon ostettavaa, vaikka odotin löytäväni jotain. Olen huono löytämään yleensä itselleni kivoja vaatteita.  Sain kuitenki jotain pientä ostettua ja alhaalla näet kuvia niistä ;)

                            Klippoteket kuivashampoo + muotoilu 3,60 e      Sävyteshamppoo // väri 18 pähkinän ruskea 7,50 e

Toi kuivashamppoo on just ihana <3 Se tuoksuu mansikalle ja hiukset pysyvät raikkaana. Sävyteshamppoota en ole enne kokeillut, mutta jotkut ovat suositelleet sitä. 
Taidan kokeilla sitä ensi viikolla.

                                                            USA-kotelo icon 24.95 e
Goldwell elixir hiusöljy 21 e

Äitini toi minulle pari päivää sitten töistään pari yllätystä...:) Olin pitkään aikaan toivonut hiusöljyä ja nyt sen sain! Minulla on todella kuivat latvat, joten öljyllä saaan pientä piristystä niihin. Kännykkä kotelo on nahkaa ja lippu on tehty strasseista. Pidin siitäkin todella paljon (;


Kotiin tultua leivoin talven viimeiset joulutortut! Niistä tuli herkullisia ja maistuivat glögin kanssa hyviltä.


Päivän lopuksi katsoin leffan Bridget Joness diary. Olin katsonut leffan joskus ennenkin, mutta nauroin yhtä paljon kuin viime kerrallakin! Suosittelen leffaa kaikille huumorintajuisille ;) Se kertoo sinkusta naisesta, jonka tavoitteena on saada elämänsä kuntoon ja löytää itselleen mies. 
Leffan kanssa piti tietenkin napostella jotain...:D

Mitä mieltä olitte ostoksista? Kommentoikaa ;)

XX, Iiris

4 kommenttia: